Call for Challenges

Over

Analyseer en verbeter de communicatiestrategieën van het jaarlijkse congres rond Renewable Resources and Biorefineries (RRB)

Circulaire economieDuurzaamheidEnergieGrondstoffen en materialenKlimaatveranderingMaatschappelijke impactVoeding
Communicatie

Het internationale congres rond Renewable Resources and Biorefineries (RRB) trekt jaarlijks 300 deelnemers uit >30 landen en heeft verschillende communicatiekanalen (vb. maandelijkse nieuwsbrief, Twitter/X, LinkedIn, Facebook). Naar aanleiding van de 20ste editie op 5-7 juni 2024 in Brussel, wordt gekeken om deze te optimaliseren.

Beschrijving van het probleem/de opdracht

De opdracht bevat een analyse van de communicatiekanalen van de afgelopen jaren, het voorstellen van nieuwe communicatie strategieën naar aanleiding van de 20ste editie van het congres in juni 2024, en de implementatie van deze strategieën. De student kan deelnemen aan de vergaderingen van het RRB communicatie team en informatie krijgen over de communicatie van zowel de afgelopen jaren als de huidige plannen. De opdracht kan uit verschillende invalshoeken benaderd worden.

De verwachtingen van de oplossing

Geen verwachtingen, maar een toegenomen aantal deelnemers of nieuwe inzichten in communicatiestrategieën voor de RRB organisatie zijn een pluspunt.

De ondersteuning die de organisatie kan bieden

De student zal uitgenodigd worden voor meetings van het communicatie team en metrics van sociale media zijn beschikbaar voor de analyse van de communicatie in de afgelopen jaren.

Opdracht

Is beschikbaar tot

maart 1, 2024

POTENTIËLE MATCH?

Geïnteresseerd om meer te weten, of heb je vragen? Laat hier je bericht achter en beschrijf waarom je interesse hebt. Indien je eigen vak/uitdaging hiervoor geschikt is en online staat, kan je er in je bericht naar verwijzen.

Je ingevulde contactgegevens zullen samen met dit bericht verstuurd worden naar de contactpersonen. Zij kunnen daarna contact met jou opnemen.

Bericht *
Uw naam *
Uw email *
Uw telefoonnummer
Organisatie / Faculteit / Vakgroep
Over uw organisatie / faculteit / vakgroep
Website

Vragen? Contacteer callforchallenges@ugent.be