Call for Challenges

Over Pensaert & Partners, Kwery en Faktor

Pensaert & Partners, Kwery en Faktor zijn drie Recruitment Consultancies.Pensaert & Partners werd in 2022 opgericht en heeft haar specialisatie in bouw en finance profielen, Kwery werd in 2023 opgericht en is in IT-profielen gespecialiseerd en Faktor werd begin dit jaar opgericht en is in engineering-profielen gespecialiseerd.

Ontwikkel een communicatieplan / business plan voor een Recruitment Consultancy, momenteel in Gent, die een kantoor in Antwerpen of Brussel wil openen.

CommunicatieEconomieMaatschappijwetenschappen

Wij willen in 2025 onze marktpositie versterken door een kantoor in Antwerpen of Brussel te openen en ons te vestigen in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. We zoeken studenten Marketing die ons kunnen helpen met een krachtig communicatieplan en business plan voor deze ambitie.

Beschrijving van het probleem/de opdracht

Graag stel ik mezelf kort even voor: mijn naam is Sieglinde Goudsmedt en sinds januari 2024 ben ik bij Pensaert & Partners, Kwery en Faktor, drie Recruitment Consultancies, als Talent Manager aan de slag.

Pensaert & Partners werd in 2022 opgericht en heeft haar specialisatie in bouw en finance profielen, Kwery werd in 2023 opgericht en is in IT-profielen gespecialiseerd en Faktor werd begin dit jaar opgericht en is in engineering-profielen gespecialiseerd.

Op vandaag, juni 2024, bestaat onze klantenportefeuille uit een 500-tal Oost- en West-Vlaamse bedrijven met ons kantoor in Gent.

Onze ambitie voor 2025 is om een kantoor in Antwerpen of Brussel te openen en zo onze marktpositie in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg te versterken. Aangezien dit voor ons onbekend terrein is en we ons meteen op een goede manier in die provincies willen vestigen, ben ik benieuwd of studenten Marketing ons zouden kunnen helpen.

De verwachtingen van de oplossing

Wij zijn op zoek naar de correcte manier van aanpak voor deze ambitie (uitdaging) aan de hand van een krachtig communicatieplan/business plan.

Bijkomend: is het interessanter om naar Brussel of om naar Antwerpen te trekken?

De ondersteuning die de organisatie kan bieden

Wij zijn bereid om het probleem te komen voorstellen in de les en om (tussentijdse) feedback te geven.

Opdracht

Is beschikbaar tot

december 31, 2024

POTENTIËLE MATCH?

Geïnteresseerd om meer te weten, of heb je vragen? Laat hier je bericht achter en beschrijf waarom je interesse hebt. Indien je eigen vak/uitdaging hiervoor geschikt is en online staat, kan je er in je bericht naar verwijzen.

Je ingevulde contactgegevens zullen samen met dit bericht verstuurd worden naar de contactpersonen. Zij kunnen daarna contact met jou opnemen.

Bericht *
Uw naam *
Uw email *
Uw telefoonnummer
Organisatie / Faculteit / Vakgroep
Over uw organisatie / faculteit / vakgroep
Website

Vragen? Contacteer callforchallenges@ugent.be