Call for Challenges

Over d-teach

D-teach online school is an international not-for-profit organisation and the first online school in Belgium with almost 15 years of experience in online teaching. As a bridge organisation between Belgium and the world, we are committed to internationalisation and re-integration. We offer personalised online education tailored to your needs, and delivered by a qualified topteam of teachers, pedagogues and speech therapists.

Ontwikkel een online platform voor gepersonaliseerd online lesgeven voor onze online school

Digitale revolutieDiversiteit en inclusieDuurzaamheidIndustrie 4.0Maatschappelijke impact
InformatietechnologieIngenieurswetenschappenMenswetenschappenOpvoedingTaal

Help ons bij het ontwikkelen van een online software platform voor gepersonaliseerd online lesgeven. Creativiteit en meedenken is gewenst - denk ook aan de mogelijkheden van AI.

Beschrijving van het probleem/de opdracht

d-teach Online School (www.d-teachschool.com) streeft ernaar het onderwijs te digitaliseren en een interactieve en effectieve online leeromgeving te bieden voor het online leerproces op maat. Echter, het huidige softwareplatform voldoet niet meer aan de toenemende eisen op het gebied van schaalbaarheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarom is er behoefte aan een nieuw, geavanceerd softwareplatform.

De verwachtingen van de oplossing

Gezien de verwachte groei van d-teach Online School, moet het platform gemakkelijk kunnen schalen om meer gebruikers en nieuwe functionaliteiten te kunnen accommoderen. De interface moet intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn voor zowel docenten als studenten. Dit betekent dat gebruikers snel moeten kunnen navigeren en de functies moeten kunnen gebruiken zonder veel training. Het platform moet voldoen aan een breed scala aan functies, waaronder maar niet beperkt tot: Videobellen
Real-time chat, Toetsingsmechanismen (quizzen, meerkeuzevragen), Gebruik van multimedia (PDF's, PPT's, video's), whiteboard, Cursusmanagement voor docenten, Voortgangstracking voor studenten, Onderhoud en Ondersteuning en ook innovatieve oplossingen die mogelijk zijn dankzij de komst van AI.
Na de implementatiefase is het belangrijk dat het platform gemakkelijk te onderhouden is en dat er adequate technische ondersteuning beschikbaar is voor het oplossen van eventuele problemen.

De ondersteuning die de organisatie kan bieden

- Toegang tot huidige software en database

- Intakegesprek met noden en wensen

- Behoefteanalyse rapport

- Tussentijdse opvolggesprekken online

Alle overleg kan online plaatsvinden.

Opdracht

Is beschikbaar tot

juni 17, 2024

POTENTIËLE MATCH?

Geïnteresseerd om meer te weten, of heb je vragen? Laat hier je bericht achter en beschrijf waarom je interesse hebt. Indien je eigen vak/uitdaging hiervoor geschikt is en online staat, kan je er in je bericht naar verwijzen.

Je ingevulde contactgegevens zullen samen met dit bericht verstuurd worden naar de contactpersonen. Zij kunnen daarna contact met jou opnemen.

Bericht *
Uw naam *
Uw email *
Uw telefoonnummer
Organisatie / Faculteit / Vakgroep
Over uw organisatie / faculteit / vakgroep
Website

Vragen? Contacteer callforchallenges@ugent.be