Call for Challenges

Over Curando

Curando is een VZW actief in de ouderenzorg. Met een geïntegreerd zorgaanbod engageert de VZW zich voor een compleet zorgtraject gaande van ondersteuning in de thuissituatie via thuisverpleging, de diensten van een lokaal dienstencentrum, dagverzorging, kortverblijf, herstelverblijf tot residentiële zorg met assistentiewoningen en woonzorgcentra. Curando telt 1.200 medewerkers en 600 vrijwillligers.

Verricht een marktonderzoek inzake de ervaringen van gebruikers van het Welbi-platform

Digitale revolutieGezondheid en welzijn
Economie

Curando VZW heeft in samenwerking met Cevi NV een online deelplatform en app ontwikkeld onder de naam Welbi (www.welbi.be). Op die manier kunnen burgers van alle leeftijden die hulp nodig hebben bij een taak of klus een zoekertje plaatsen om zo in contact te komen met burgers die deze hulp willen aanbieden tegen een afgesproken vergoeding.

Beschrijving van het probleem/de opdracht

Bedoeling is dat de studenten een marktonderzoek verrichten omtrent de ervaringen van de gebruikers en potentiële gebruikers van het platform, oa. op het vlak van naambekendheid en gebruiksvriendelijkheid.

De verwachtingen van de oplossing

Wij verwachten vervolgens dat er uitgaande van de gedane vaststellingen aanbevelingen worden geformuleerd inzake mogelijke verbeteringen zodat het aantal afgewerkte zoekertjes nog verder kan stijgen.

De ondersteuning die de organisatie kan bieden

Alle informatie over de ontwikkeling en werking van het platform en de app en de reeds ondernomen stappen op marketing-en communicatievlak kunnen worden gedeeld.

Opdracht

Is beschikbaar tot

september 30, 2024

POTENTIËLE MATCH?

Geïnteresseerd om meer te weten, of heb je vragen? Laat hier je bericht achter en beschrijf waarom je interesse hebt. Indien je eigen vak/uitdaging hiervoor geschikt is en online staat, kan je er in je bericht naar verwijzen.

Je ingevulde contactgegevens zullen samen met dit bericht verstuurd worden naar de contactpersonen. Zij kunnen daarna contact met jou opnemen.

Bericht *
Uw naam *
Uw email *
Uw telefoonnummer
Organisatie / Faculteit / Vakgroep
Over uw organisatie / faculteit / vakgroep
Website

Vragen? Contacteer callforchallenges@ugent.be