Call for Challenges

Over GRASROBOTS.be BV

blank

Sinds het begin van GRASROBOTS.be in 2005 specialiseren wij ons in robotmaaiers, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten zoals bedrijven, sportclubs of overheden met grote grasvlaktes. De motor van GRASROBOTS.be? Dat is Nico Janssens, bestuurder én pionier. Door zijn passie voor natuur en tuinen en zijn voorliefde voor mechanica en automatisering, verrichtte hij baanbrekend onderzoek in de markt van robotmaaiers. Samen met een team van experten gaat Nico tot het uiterste om jou elk seizoen opnieuw te laten genieten van een betrouwbare grasrobot en een mooi gemaaid gazon. Hoe maken wij het verschil? Door ons te specialiseren in grasrobots. Dit vertaalt zich in een doorgedreven kennis van ons product en op het vlak van automatisch maaien. In objectief en vakkundig advies op maat. In een professionele installatie en afwerking. In een persoonlijke aanpak en opvolging. Én in zorgeloze servicepakketten. Waar vind je ons? Zowel in Dendermonde (robotmaaiers) als in Waregem (robotmaaiers en andere tuinmachines). Via www.grasrobots.be stellen wij ook een online shop ter beschikking. Jouw gazon in topvorm houden, daar gaan we voor!

Onderzoek naar de haalbaarheid van franchising voor GRASROBOTS.be

EconomyEngineering Science

Onderzoeken of het voor GRASROBOTS.be interessant is om een franchises-model uit te werken. Voorbereiden uitrol franchises-model: contract, businessplan, concept,...

Description of the problem/assignment

Onderzoek naar de haalbaarheid van een franchise-model voor de verdere groei van GRASROBOTS.be.

Beschrijving bedrijf: https://www.linkedin.com/company/grasrobots-be/ of www.grasrobots.be

 

The expectations of the solution

Onderzoeken of het voor GRASROBOTS.be interessant is om  via franchising te groeien.

Afhankelijk van het antwoord op die vraag verwachten we:
- een gedetailleerde uitwerking van het volledige franchise-model
- ofwel alternatieve groeimogelijkheden + bijhorende uitwerking

In beide gevallen verwachten we een duidelijk plan van aanpak.

The support the organization can provide

We bieden begeleiding door jou inkijk te geven in onze bedrijfsstructuur, boekhouding, visie en misie. We maken je wegwijs in de markt van automatische grasmaaiers, geven je een kijk op: de toekomstverwachtingen, de concurrentie, de opportuniteiten en valkuilen. Je kan gebruik maken van heel wat data die we in de afgelopen jaren verzameld hebben.

We willen graag samen deze oefening uitwerken, dus wanneer nuttig zijn interactieve momenten in de les, brainstormsessies, gezamelijke besprekingen met leveranciers en potentiele kandidaten zeker een optie.
Bedrijfsbezoeken zijn mogelijk.

Budget voor onkosten is voorzien in functie van de verwachte resultaten.

Assignment

Is available until

November 4, 2025

POTENTIAL MATCH?

Interested to know more, or do you have any questions? Leave your message here and describe why you are interested. If your own course/challenge is suitable for this and is online, you can refer to it in your message.

Your entered contact details will be sent to the contact persons together with this message. They can then contact you.

Message *
your name *
Your email *
Your phone number
Organization / Faculty / Department
About your organization / faculty / department
Website

To ask? Contact callforchallenges@ugent.be