Call for Challenges

Over dit vak

Design Project

Dit vak laat studenten werken aan een challenge in groep waar zij een software oplossing ontwikkelen in een aantal gestructureerde fases. In het tweede semester implementeren zij die oplossing dan en gaan zij die testen.

Ik zoek uitdagingen waar masterstudenten computerwetenschappen in team aan kunnen werken om tot een technologische oplossing te komen.

InformatietechnologieIngenieurswetenschappen

De studenten

Groepen van 1ste master computerwetenschappers.

De taken of stappen die studenten ondernemen

De studenten ontwikkelen een software proof of concept.

De verwachtingen van de lesgever voor de organisatie

Een brede challenge die aangeleverd kan worden en een contactpersoon waarmee de studenten kunnen sparen. De studenten moeten de nodige ruimte krijgen om zelf aan de slag te gaan met de uitdaging.

Voorbeelden

Ontwikkelen van een robot om parken op te ruimen, ontwikkeling van een systeem voor leerlingen om computationeel denken te stimuleren, ...

Gestructureerd probleemOngestructureerd probleem

Omvang van het project

Groot

Periode

Jaarvak

POTENTIËLE MATCH?

Geïnteresseerd om meer te weten, of heb je vragen? Laat hier je bericht achter en beschrijf waarom je interesse hebt. Indien je eigen vak/uitdaging hiervoor geschikt is en online staat, kan je er in je bericht naar verwijzen.

Je ingevulde contactgegevens zullen samen met dit bericht verstuurd worden naar de contactpersonen. Zij kunnen daarna contact met jou opnemen.

Bericht *
Uw naam *
Uw email *
Uw telefoonnummer
Organisatie / Faculteit / Vakgroep
Over uw organisatie / faculteit / vakgroep
Website

Vragen? Contacteer callforchallenges@ugent.be